Olivera

Kreativna mama

Unikatne rukotvorine iza kojih stoji mama blizanaca koja je svoju ljubav prema kreativi i isprobavanju novih tehnika u novije (i sve dragocjenije) slobodno vrijeme usmjerila u izradu igračaka i ukrasa za malene.

Više o meni

Ići Mići je obrt sa sjedištem u Puli koji se od 2010. bavi dizajnom i izradom unikatnih i kvalitetnih krpenih igračkica i dekora za vaše malene, te je prvi na tržištu u Hrvatskoj proizvodio platnena slova koja su postala jako popularna, te dao ime popularnom etiketiću, igračkici s etiketama namijenjenoj najmlađima. 

Priča o Ići Mićiju je počela slučajno, izradom prvih igračkica za moje malene, a poslije, kako su oni rasli, rasli su i njihovi interesi a i moje znanje i kreativnost.....pa je od hobija, Ići Mići postao domaća radinost a nakon toga i obrt. 
Sve poslove u Ići Mićiju trenutno obavljam sama, od dizajna proizvoda, krojenja, šivanja, fotografiranja te pakiranja i slanja proizvoda, zato se nemojte iznenaditi ako ponekad ne odgovorim odmah na vaše poruke, to obično znači da se bavim nekim drugim poslom.....bitno je da znate da na narudžbe nikada nećete čekati, one uvijek stižu u dogoovoreno vrijeme, od rujna 2018. GLS-om. 

Svaki Ići Mići proizvod napravljen je s puno pažnje i posvećenosti detaljima, a u svakom trenutku vam je na raspolaganju ogroman izbor tkanina kojima možemo zajedno stvarati nove proizvode prema vašim željama. 
Molim samo da se preko godine javite bar dva tjedna ranije nego vam je proizvod potreban jer je to obično vrijeme čekanja na narudžbe. 
Ići Mići svijet je vesel i šaren i takve su i moje igračkice.....Sve pod motom
Ići Mići krpići - samo nek je šareno!

<